Tonen

Tonen

Ik wil inloggen   |   Ik wil kunst aanmelden

Wachtwoord vergeten? Vul je e-mailadres hieronder in. Je krijgt vervolgens een e-mail met instructies om jouw wachtwoord aan te passen.

Ik wil inloggen   |   Ik wil een account aanmaken

Terug naar inloggen

Sluiten

Bereken jouw inkomsten

Een eerlijk en open verdienmodel

Hieronder kun je jouw inkomsten via Artsi berekenen. Wij vinden het erg belangrijk dat het duidelijk is hoeveel iedereen verdient bij een geveild kunstobject. In het voorbeeld hieronder gaan wij uit van een winnend bod van €100,-. Je kunt zelf het bedrag van het winnende bod invullen om te zien hoeveel jij zult verdienen als kunstenaar. Wil je meer lezen over hoe deze kosten tot stand komen? Dan verwijzen we je graag door naar het kopje 'kunstenaars - uitbetalingen' onder de veelgestelde vragen.

Stel dat het winnende bod €100,- bedraagt. Is het de eerste keer dat je kunst verkoopt op Artsi? Dan rekenen wij een commissie van 25%. Over de commissie wordt ook altijd nog de btw berekend. Heb je al eerder kunst verkocht? Dan zijn de commissies anders. Bij het tweede, derde, vierde en vijfde kunstitem dat je via onze website verkoopt, betaal je 20% commissie. Daarna, dus vanaf het zesde kunstitem, betaal je nog maar 15% over ieder verkocht kunstobject. Vul hieronder een bedrag in om je uitbetaling te berekenen.

Vul een winnend bod in

Aantal verkochte items: 1
Winnend bod: 100
25% commissie Artsi: 25
Resultaat: 75
BTW over commissie van Artsi: 5,25
Jouw verdiensten: 69,75
* Jouw verdiensten zijn inclusief 6% btw. Je dient deze omzetbelasting zelf in te dienen bij de fiscus.